Wie is Asiye Göktekin?

Wie is Asiye Göktekin?

Ik ben Asiye Goktekin, zaakvoerder van dit Advies en boekhoudkantoor.

Samen met mijn 7 medewerkers help ik ondernemers met hun fiscale, sociale en administratieve verplichtingen.

Ik ben best wel trots op wat ik verwezenlijkt heb.

Toen ik 7 jaar was, verhuisde ik met mijn ouders en mijn 2 oudere zussen van Turkije naar België. Zonder ook maar één woord Nederlands te spreken, belandde ik in een school vol Vlamingen. Een hele belevenis voor een jong meisje. Gelukkig werd ik goed opgevangen door de directie en de leerkrachten en slaagde ik voor de lagere school.

Mijn ouders vonden onderwijs heel belangrijk. Daarom stuurden ze me voor de middelbare studies naar het Heilig Hart-Instituut in Antwerpen. Opnieuw een school met heel weinig buitenlandse meisjes.

3 jaar lang volgde in de richting Latijn maar omdat ik thuis geen of weinig Nederlands sprak, werd dit wat moeilijk. Ze raadden me  van ASO naar TSO over te schakelen : BOEKHOUDER.

BOEKHOUDER? Ik had geen flauw idee wat dit woord betekende. Ik herinner me nog dat ik aan mijn mama vertelde dat ik met boeken ging leren werken om later in een bibliotheek te kunnen werken.

Ik wist dus helemaal niet waaraan ik begon.

Maar de richting was helemaal op mijn lijf geschreven. Economie, boekhouden, wiskunde… werken met getallen. Het was helemaal mijn ding en ik wist dat ik hiermee verder wou.

Meer dan 25 jaar geleden startte ik dan als zelfstandige. Op dat moment was het niet evident om als Turkse immigrant een eigen zaak op te starten. Ik heb het aangedurfd en heel veel anderen geïnspireerd.

Sindsdien heb ik al meer dan 2000 ondernemers geholpen met hun bedrijf, van bij de opstart tot en met de dagelijkse administratieve beslommeringen.

Onze klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen. We kennen hun zorgen en helpen hen met raad en daad. We denken mee met hun bedrijf.

Wat maakt me gelukkig?

Onze klanten zien groeien in hun business en hen hierbij ondersteunen.